Els enigmes!

L’enigma del dia!

És un repte per a la vostra intel·ligència i lògica! Cada dia el penjarem a la hora que acordem el primer dia del campus!

Com a bons investigadors que sou heu d’estar al dia de totes les noves. Cal que sigueu desperts i que tingueu la ment oberta. Ésser curiosos i observadors us serà d’allò més útil per a esdevenir els millors en recerca!

Per anar entrenant i exercitant les neurones… cada vespre, a la hora que pactem el primer dia publicarem l’EdD. Cada dia hi haurà un guanyador o guanyadora, que serà qui hagi respost l’enigma de forma correcta. Així que la velocitat al teclat també és important!

En total podreu participar en 9 Enigmes! I als guanyadors i les guanyadores dels enigmes us esperen uns premis… ESPECTACULARS! (fins i tot podríem fer el premi a la persona que més intents porti i no en resolgui cap! Qui sap! Així que els intents també compten!)

Tal i com comentàvem avui a classe la resposta als enigmes l’heu de fer en forma de comentari a l’entrada corresponent del bloc i és important tenir en compte que el 1r cop que comenteu aquí aquest comentari no serà visible públicament, sinó que des dels comandaments del Jove Campus l’hem d’acceptar. A partir d’aquí, els propers dies ja veureu el comentari publicat només d’escriure’l ja que el sistema de seguretat del bloc ja veurà que heu estat acceptats per comentar prèviament. És a dir, ara quan responguis l’enigma i no vegis el teu comentari publicat, calma! Tranqui! Jo veig tots els comentaris amb l’hora que han estat fets i els aniré acceptant perquè siguin públics de seguida que pugui.

Feta aquesta introducció necessària, ara sí, sense més preàmbuls presentem el que passarà a la història el Jove Campus de Recerca 2017, le nostre #10jcr17